Punt divers

Detenen dos homes per entrar en un establiment de Santa Coloma de Queralt i ferir la dependenta amb un ganivet

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a suposats autors d'un robatori amb violència i intimidació, que va tenir lloc el 8 de setembre passat en un establiment de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) i en el qual va patir ferides greus per arma blanca la dependenta de l'establiment. Suposadament, els dos detinguts van intimidar la dona amb un ganivet gran i després va rebre diverses ganivetades a l'abdomen i el coll. Els assaltants haurien fugit del comerç sense endur-se res de valor. A hores d'ara, es desconeix el motiu pel qual van entrar a aquesta botiga en concret. Poc després, la dona va sortir al carrer i va demanar ajuda.

Els serveis mèdics d'emergència la van atendre al carrer i la van traslladar a l'Hospital de Bellvitge, des d'on va ser derivada a l'UCI de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Fonts de l'hospital han confirmat que la dependenta, P. P. de L., es troba estable dins de la gravetat. Els dos detinguts són Adrian B. G., de 19 anys, i Miguel B. G., de 30 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Queralt. Fonts pròximes al cas han revelat a l'ACN que els dos detinguts serien cosins germans i que la seva família no és especialment problemàtica. No es descarten més detencions entorn aquests fets, segons apunten les mateixes fonts consultades. Santa Coloma, on hi viuen 3.300 veïns, se'l considera un poble tranquil. Amb tot, aquest dimarts al vespre es farà una reunió a l'Ajuntament amb els botiguers i els Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.