Punt divers

Dissabte es restablirà el trànsit en els dos sentits de la marxa al tram esfondrat de N-230 a l'Aran

El Síndic de la Val d'Aran, Francesc Boya, ha dit que el trànsit, en el tram de la N-230 enfonsat, quedarà restablert aquest mateix dissabte en els dos sentits de la marxa. Aquest divendres treballen en la construcció d'un mur de contenció per assegurar el talús i evitar nous esfondraments de la carretera. El tram que s'ha esfondrat és d'uns 30 metres de longitud. Boya ha aprofitat aquest despreniment de la carretera per demanar al Ministeri de Foment celeritat en l'execució de les obres de millora. El Síndic ha dit que es tracta d'una carretera 'molt feta malbé i amb condicions molt precàries'.

Boya ha recordat que es tracta d'una via de trànsit internacional amb una densitat alta. El Síndic ha dit que l'execució de les obres de millora d'aquesta carretera és una vella reivindicació dels veïns de l'Aran. La possible causa de l'esfondrament de la carretera és les pluges caigudes en els darrers dies a l'Aran. Les filtracions d'aigua han fet esfondrar un mur de contenció que ha arrossegat la carretera a l'altura de la boca nord del túnel de Vielha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.