Punt divers

Els treballadors d'Ercros a Flix es mobilitzen prohibint l'entrada i la sortida de camions a la fàbrica

Una trentena de treballadors d'Ercros a Flix (Ribera d'Ebre) es mobilitzen aquest dimecres des de les dos quarts de set del matí, en un nou acte de protesta per l'ERO presentat per la direcció de la companyia, que afecta 75 persones de la fàbrica de Flix. Els treballadors han tallat el carrer d'accés de camions a la planta i han tancat amb cadenes les portes d'entrada per a la càrrega i descàrrega, de manera que no deixen entrar ni sortir camions. L'acte s'allargarà fins a les dues de la tarda, quan els treballadors obriran de nou l'accés i es tancaran a les oficines de direcció fins que arribin els representants sindicals que estan reunits a Barcelona amb la direcció de la companyia.

El president del comitè d'empresa d'Ercros a Flix, Jaume Punera, ha explicat a l'ACN que, mentre els representants sindicals negocien aquest dimecres a Barcelona les condicions de l'ERO, la plantilla 'continua reivindicant que els acomiadaments no són correctes, ni les seves condicions'. Amb aquesta nova 'mesura de força', ha dit Prunera, la plantilla vol mostrar el seu recolzament als treballadors afectats. 'Si les coses no es fan bé, continuarem prenent mesures', ha afegit.A més, els treballadors d'Ercros a Flix celebraran aquest dimecres a les deu de la nit una assemblea per explicar les novetats en les negociacions de l'ERO que s'estan duent a terme amb l'empresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.