Punt divers

Inquide, l'empresa proveïdora d'Ercros, tancarà la planta de Flix i deixarà sense feina a 33 persones

La direcció de l'empresa química Inquide, situada a Flix (Ribera d'Ebre), ha confirmat aquest dilluns als treballadors que tancarà portes a causa de les pèrdues generades en els últims exercicis. El tancament d'aquesta companyia, que pertany al grup català Fluidra i es dedica a la fabricació de productes pel tractament d'aigües, deixarà sense feina a 33 treballadors. El comitè d'empresa, que s'ha reunit aquest matí amb l'empresa, considera que la causa que ha motivat el tancament de la factoria ha estat 'la mala gestió' de la direcció i assegura que 'no té res a veure' amb l'ERO presentat per la química Ercros, per la que treballa Inquide.

El comitè d'empresa ha explicat a l'ACN que rebutgen la decisió de la companyia i que el pròxim divendres es reunirà amb la direcció per parlar de les indemnitzacions. José Víctor Gómez, membre del comitè d'empresa d'Inquide, ha explicat que la companyia ofereix una indemnització de 30 dies per any treballat, una proposta que els representants dels treballadors troben 'insuficient'. 'La proposta de l'empresa pel que fa a les indemnitzacions encara no és definitiva, però nosaltres lluitarem per aconseguir la major compensació possible', ha manifestat Gómez, que ha explicat que l'empresa encara no ha fixat cap data pel tancament de la factoria. El comitè d'empresa decidirà la setmana vinent les mobilitzacions a emprendre a partir d'ara.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.