Punt divers

El PSC de l'Ebre i del Camp es compromet a agilitzar l'obra pública a Flix per revitalitzar l'economia del municipi

Representants del PSC de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona s'han reunit aquest dijous amb l'alcalde de Flix (Ribera d'Ebre), Pere Muñoz; el tinent d'alcalde, Òscar Bosch, i el comitè d'empresa de la fàbrica d'Ercros al municipi, per oferir-los el suport del partit per fer front a la crisi laboral que està patint Flix, amb l'ERO d'Ercros i el tancament de la planta d'Inquide. Els socialistes s'han posat a disposició de l'Ajuntament i del comitè d'empresa per 'propiciar els contactes institucionals necessaris' per minimitzar l'impacte de la crisi. A més, s'han compromès a agilitzar l'obra pública projectada al municipi per crear llocs de treball i revitalitzar l'activitat econòmica flixanca.

En la reunió d'aquest dijous, els socialistes han mostrat la 'solidaritat' del PSC amb el poble de Flix pels 'mals moments que viu la població' des del punt de vista econòmic, amb relació a la situació laboral al complex químic, així com han expressat el suport als treballadors d'Ercros en les negociacions que estan duent a terme amb la direcció de la companyia.Els representants del PSC també s'han sumat al compromís expressat recentment pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, d'agilitzar 'tota l'obra pública projectada i pressupostada', com és el cas de la posada en funcionament de la residència per a la gent gran, que crearà una setantena de llocs de treball, i les obres de descontaminació del pantà de Flix. Els socialistes, però, també han anunciat que treballaran per posar en marxa aquells projectes d'obra pública 'que actualment no estan pressupostats', com són les voreres amb voladís del pont de l'embassament, el pas de vianants a la C-12 per accedir al polígon industrial i la urbanització del polígon de l'INCASOL al complex d'Ercros. Els socialistes del Camp i de l'Ebre han manifestat que treballaran per 'propiciar activitat econòmica en sectors estratègics com l'energètic i el centre de producció d'energies renovables'. La reunió ha comptat amb el president del PSC a l'Ebre, Joan Sabaté; el primer secretari, Antoni Sabaté; i els membres de l'executiva del partit a l'Ebre, Lluïsa Lizárraga, Miquel Castelló i Manel de la Vega. Pel Camp de Tarragona, hi han estat presents el primer secretari, Xavier Sabaté, i els membres de l'executiva del Camp, Teresa Pallarés i Francesc Vallès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.