Punt divers

La 6a Mostra de Vins i Mercat de Nadal de Peratallada aprofita la coincidència amb la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí

COMARQUES GIRONINES

El nucli medieval de Peratallada ha acollit aquest diumenge la 6a Mostra de Vins i Mercat de Nadal, que ha aprofitat la coincidència amb la 614a Fira Agrícola, Ramadera i Comercial de Torroella de Montgrí –a només 12 quilòmetres– per incrementar el públic respecte a passades edicions. 'Hem jugat amb el fet que som abans del pont de la Puríssima i que tenim la Fira de Sant Andreu a tocar', ha reconegut Josep Fanals, del restaurant Bonay. 'I, la veritat, per un poblet com Peratallada tenir l'assistència que hem tingut és per estar molt contents', ha continuat Fanals. A través de la trentena de parades repartides entre la plaça de les Voltes i la plaça del Castell, els nombrosos visitants han pogut realitzar degustacions de vi dels set cellers presents a la mostra i adquirir qualsevol ornamentació o producte alimentari relacionat amb el Nadal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.