Punt divers

El sector del moble de la Sénia creu que poder obrir els comerços en diumenge ajudarà a 'tirar endavant' tot i la crisi

El reconeixement per part de la Direcció General de Comerç del municipi de la Sénia (Montsià) com a zona turística ha generat satisfacció entre els comerciants del municipi, que ara podran obrir els establiments els diumenges i festius, sense limitació horària. El president de la Federació de Comerciants del Moble de la Sénia, Toni Estellé, ha explicat a l'ACN que, en els darrers mesos i a causa de la crisi econòmica, tant els botiguers com l'Ajuntament han fet 'més pressió' per aconseguir aquesta autorització, ja que permetrà ajudar a pal·liar la davallada de vendes del sector 'no en un gran percentatge, però sí el suficient per poder tirar endavant i continuar promocionant la Sénia'.

Estellé ha recordat que les botigues de la Sénia obrien en diumenges i festius fins fa uns deu anys, quan se'ls va prohibir perquè la normativa no ho permetia. 'Hem parlat amb l'Ajuntament i hem enviat moltes sol·licituds per poder tornar a obrir, perquè és una forma de donar més servei als clients, que es desplacen des de molt lluny', ha afirmat Estellé, tot recordant que el sector del moble de la Sénia té clients que venen de ciutats com Barcelona, Girona, Madrid, València o Saragossa. A més, el president de la Federació ha manifestat que l'Ajuntament de la Sénia també tenia un interès particular perquè la població fos declarada zona turística, ja que en els últims anys ha incrementat el nombre de visitants i compta amb nombrosos atractius com els espais naturals, els productes gastronòmics o la mateixa activitat comercial de la indústria del moble. Amb aquest reconeixement, ha afegit Estellé, es beneficiaran tant el municipi com els comerços.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.