Punt divers

L'Ajuntament de Vielha-Mijaran destina 400.000 euros per remodelar el solar de les antigues casernes militars

L'Ajuntament de Vielha-Mijaran destinarà 400.000 euros per reformar el solar de les antigues casernes militars. Aquest dilluns al matí s'ha tancat el perímetre de l'edifici major, propietat de l'Ajuntament, com a mesura de seguretat per poder dur a terme la seva demolició. D'aquesta forma, l'Ajuntament posa en marxa un dels projectes més ambiciosos que afronta la capital de l'Aran en el qual s'invertiran 320.000 euros del Fons Local de l'Estat, més l'aportació del consistori, per embellir la zona cèntrica de la ciutat.

Segons l'alcalde de Vielha-Mijaran, Pau Perdices, s'ha adjudicat l'obra a l'empresa Construccions Pirineu S.L. i es calcula que abans del inici de la temporada d'estiu el solar estarà en condicions per allotjar 400 places d'aparcament públic i una zona verda, al costat del riu Garona. De forma immediata, el consistori preveu pavimentar el solar per procedir a la senyalització i il·luminació en tot el seu perímetre. Així mateix, s'arreglaran les voreres del carrer Jaume II, es delimitarà una zona per a la recollida selectiva d'escombraries i se senyalitzaran 200 noves places creades. L'Ajuntament de Vielha-Mijaran també destinarà 3.000 metres quadrats del solar a zona verda i sanejarà la ribera del riu Garona retirant les runes que es van dipositar amb la primera actuació. Perdices s'ha mostart esperançat després d'arribar a un acord amb el Ministeri de Defensa per retirar l'únic edifici que es manté dempeus en el solar, propietat de l'ens estatal, després de la demolició d'aquest matí de la cantina i el menjador. L'antiga caserna militar de Vielha havia allotjat els anys 70 més de 200 militars essent la companyia d'esquiadors, escaladors i paracaigudistes de Vielha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.