Successos

successos

Vuit ferits en l'incendi d'un pis de Salt

El foc va començar passades les sis del matí en una habitació de l'immoble

Vuit persones van resultar ferides lleument ahir al matí per inhalació de fum en un incendi que es va originar en un habitatge situat a la plaça Catalunya, número 1, del municipi de Salt. El foc va començar passades les sis del matí en una habitació, per causes que encara es desconeixen, i el fum va afectar la resta del pis. Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van controlat el foc ràpidament. Cinc dels vuit ferits van ser evacuats i traslladats a l'hospital Josep Trueta amb un pronòstic favorable. Una altra persona va ser atesa al mateix lloc de l'incendi pels serveis sanitaris. La família que viu al pis i que va ser trasllada a l'hospital, formada per dos adults, un home i una dona embarassada, i dos menors, ja van ser donats d'alta ahir a la tarda.

Set desallotjats més

Fora de les comarques gironines, un altre incendi va afectar ahir a la matinada uns baixos a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). El foc es va declarar poc després de les dues de la matinada a la planta baixa al número 14 del carrer Sant Bernat de Menthon. L'immoble va quedar afectat parcialment i les flames van obligar a desallotjar set veïns de l'edifici, un dels quals va resultar ferit de poca consideració i va ser atès allà mateix. I un altre incendi va cremar totalment una planta baixa a Malgrat de Mar, al Maresme, de matinada. Ningú no va resultar ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.