Successos

TRÀNSIT

Mor un conductor en un xoc frontal a l'N-II, a Sils

La víctima és un veí de Malgrat de Mar de 44 anys

El conductor de l'altre cotxe va resultar ferit greument i el van dur a l'hospital de Girona

Un conductor va morir i un altre va resultar ferit greument ahir a la matinada en un xoc entre dos cotxes a Sils. L'accident es va produir poc després de les cinc de la matinada al quilòmetre 697,1 de la carretera N-II quan van xocar de cara dos cotxes amb matrícula de l'Estat espanyol. Com a conseqüència del sinistre, el conductor d'un dels vehicles, un veí de Malgrat de Mar de 44 anys, va morir i l'altre conductor va resultar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Aquest és el segon accident mortal que s'esdevé aquesta setmana a les carreteres gironines. Dimecres, una veïna de Llampaies de 39 anys, de nom Marisa Viñas, va morir en un accident de trànsit (el que es veu a la foto), que va tenir lloc a la carretera Gi-644, al punt quilomètric 2, al terme de Forallac. En aquest sinistre hi van estar implicats el turisme que conduïa la víctima i un tot terreny.

Ahir al vespre hi va haver dos ferits lleus en un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera N-II, entre Bàscara i Pontós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.