Successos

SANT PERE DE RIBES

Quatre detinguts per abusos a tres joves, dues d'elles, menors

Els quatre homes havien drogat les noies per tenir-hi relacions sexuals

Quatre homes de 35 a 51 anys van ser detinguts la setmana passada a Sant Pere de Ribes acusats d'haver incitat tres noies –dues d'elles, menors d'edat (tot i que una ja estava emancipada)– a mantenir relacions sexuals amb ells de manera continuada i sota els efectes de les drogues i l'alcohol. L'exparella d'una de les víctimes va alertar la policia municipal dels abusos, que van tenir lloc entre els dies 22 i 23 de novembre en un habitatge del nucli de Ribes.

Segons ha informat l'Ajuntament en una nota, les tres joves estaven sota els efectes de substàncies estupefaents en el moment que va arribar la policia i havien estat suposadament induïdes a participar en pràctiques sexuals amb quatre homes adults. Al servei d'urgències, es va confirmar l'elevada ingesta d'alcohol i substàncies psicotròpiques que els van oferir els homes, previsiblement per induir-les a mantenir relacions sexuals. Posteriorment, els Mossos d'Esquadra van detenir els quatre homes per la seva presumpta participació en un delicte contra la llibertat sexual i un altre contra la salut pública. Tres d'ells han ingressat a la presó de manera preventiva, i el quart va quedar provisionalment en llibertat i amb una ordre d'allunyament de les noies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.