Successos

tragèdia a esponellà / serinyà

Troben un noi mort en un mas i els pares estan desapareguts

Els equips d'emergència busquen al Fluvià, a la zona de la presa, els cossos dels pares, holandesos, que van deixar una nota en què deien que es llançarien al riu

Tràgic succés la vigília de Nadal en una masia de Serinyà, el mas Cadellà, habitada per una família holandesa. Uns amics de la família van anar al mas amb la intenció de passar-hi el vespre de Nadal, tal com havien quedat.

Però en arribar a la casa no els va sortir a rebre ningú i aviat van veure que hi havia restes de sang a l'habitatge. I darrera la sang, el cos d'un noi, el fill, de trenta tres anys i amb una disminució psíquica, que aparentment havia mort per talls a les venes o ferides d'arma blanca. Els visitants van avisar els Mossos; aquests ràpidament van anar a la masia i en la primera inspecció, a part del cos del jove, van descobrir una nota que haurien escrit els seus pares, en la qual anunciaven que havien decidit llevar-se la vida llançant-se a les aigües del riu Fluvià. Els Mossos van activar el protocol judicial i també van avisar els bombers i, plegats, van començar a rastrejar la zona de les ribes del Fluvià per intentar trobar els pares. Aviat van trobar un cotxe, el de la parella desapareguda, a la zona de la presa d'Esponellà, arran del camí veïnal que comunica amb Fares i enllaça amb la carretera C-66. Amb la pista del cotxe i la pressuposició que la parella s'hauria llançat al riu tal com va anunciar, es van avisar els equips de submarinistes dels bombers per fer la recerca dins de les aigües del Fluvià.

Anit, a l'hora de tancar aquesta edició, no es tenia constància que els equips de rescat haguessin localitzat els cossos de la parella holandesa i els responsables de l'expedició es plantejaven suspendre-la fins que hi hagués claror de dia per poder treballar amb més facilitat. L'equip d'investigació dels Mossos que s'ha encarregat del cas interroga testimonis i recull indicis per aclarir-lo, i no es descarta que els pares o un dels dos siguin els autors o inductors de la mort del fill.

LA XIFRA

2
persones
buscaven ahir els equips d'emergència dins de les aigües del Fluvià, a la presa d'Esponellà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.