Successos

judicial

Jutgen un veí de Banyoles acusat d'atracar una gasolinera a Ullà

Narcís Cabarrocas Corbillo, veí de Banyoles, de 38 anys, amb un llarg currículum de detencions per robatori, es va asseure ahir a la banqueta del jutjat penal 5 de Girona acusat de l'atracament perpetrat el 13 de novembre del 2008 a una gasolinera d'Ullà. El fiscal va demanar cinc anys de presó per a Cabarrocas, que va ser defensat pel lletrat Francesc Adroer i es va declarar innocent i va assegurar que el dia dels fets era a casa seva. Ahir durant la vista, l'empleada que el dia de l'atracament era a la gasolinera no va voler ni mirar l'acusat perquè va assegurar que li tenia por, però la noia anteriorment havia identificat fotogràficament i també durant una roda de reconeixement Cabarrocas com l'home que, de bon matí, aquell dia va arribar a la gasolinera amb un casc posat al cap, una mà a la butxaca simulant que tenia una pistola i li va exigir que li entregués tots els diners de la caixa: 205 euros. La noia va identificar Cabarrocas tot i que l'atracador duia casc posat i que el dia de la roda de reconeixement, 15 dies després, duia barba i bigoti. Ell, però, nega que fos l'autor de l'atracament i no es va reconèixer ahir en les imatges de l'enregistrament de la càmera de seguretat que es van passar durant el judici, que ha quedat vist per a sentència.

El mateix dia del crim

És dóna la circumstància que l'atracament a la gasolinera d'Ullà va ser el matí del 13 de novembre del 2008, el mateix dia que, al vespre, va ser assassinada Montse Sánchez a Palafrugell. Aquesta coincidència de la data i la proximitat entre els poblacions d'Ullà i Palafrugell va propiciar que els Mossos també investiguessin si l'home que van detenir per l'atracament a la gasolinera podia ser també l'autor del crim. Per això, com a tants d'altres, a Cabarrocas li van fer proves d'ADN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.