Successos

successos

Controlen els punts calents del foc de la Riba

Vint-i-quatre dotacions de bombers continuaven treballant encara ahir en l'atac dels punts calents de l'incendi de la Riba que ha cremat prop de 410 hectàrees de vegetació. Els efectius terrestres van remullar la zona i van haver d'apagar un parell de soques a prop de la carretera C-14 perquè el foc havia revifat. L'incendi, el primer de rellevància de l'estiu, va començar dimarts molt a prop de la carretera i va afectar la Riba, Alcover i Picamoixons (Alt Camp). El foc, que ha malmès 242 hectàrees de les muntanyes de Prades, va obligar a desallotjar un centenar de persones i a tallar diferents enllaços de comunicació. Els bombers esperen extingir-lo en les pròximes hores si les condicions meteorològiques ho permeten.

Incendi a Mont-roig

Ahir es va declarar un incendi a Mont-roig del Camp (Baix Camp), a prop de la carretera N-340, que va afectar 0,2 hectàrees. Es van tallar temporalment el trànsit i la línia ferroviària. Onze dotacions de bombers van intervenir en el control del foc. A la mateixa comarca es va originar un foc a Castellvell del Camp que va ser controlat ràpidament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.