Detenen una parella de Santa Coloma de Queralt acusada de simular un robatori al seu domicili

Els agents de la unitat d'investigació de l'Alt Camp van arrestar, el 26 de maig, una parella de Santa Coloma de Queralt acusada d'haver simulat un robatori amb força a casa seva. Un dia abans, el matrimoni va denunciar a la Policia de la Generalitat que uns individus van entrar al domicili per la finestra del segon pis i que van agafar, suposadament, un televisor i dues videoconsoles. Després d'haver realitzat la inspecció ocular de l'immoble, els efectius van tornar a la casa a requeriment dels denunciants, ja que aquests els van dir que tenien la intenció d'ampliar la informació sobre el suposat robatori.

Ja a l'habitatge, la sorpresa dels efectius va ser descobrir que les dues videoconsoles estaven al seu lloc. A partir d'aquí, van poder esbrinar que la primera vegada que havien anat al domicili del matrimoni aquest havia amagat els objectes que van fer constar que els havien sostret –curiosament, si bé aquest segon cop tenien les videoconsoles a la vista, encara tenien el televisor ocult–. Amb tot, la parella va acabar confessant els fets; i, segons van comunicar ahir fonts pròximes a la investigació, a tots dos se'ls imputa una simulació de delicte, i un robatori amb força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.