Successos

judicial

Presó per al sospitós d'abús sexual

Les quatre víctimes van reconèixer Jaume Lozano sense cap mena de dubte

El jutjat de la Bisbal d'Empordà va enviar a la presó ahir Jaume Lozano Soto, el sospitós d'haver abusat sexualment de quatre noies a Figueres i altres llocs de l'Empordà. El jutge va ordenar presó per a Lozano, que havia estat sotmès a quatre rodes de reconeixement, davant de les quatre víctimes que havien denunciat haver estat objecte de tocaments d'un home que se'ls havia apropat amb excuses banals, com ara dient que buscava una adreça o que tenien un xiclet enganxat als pantalons. Les quatre noies van reconèixer sense cap mena de dubte Jaume Lozano com l'home que les havia tocat amb fins libidinosos.

Inicialment, es pensava que alguna de les víctimes era menor d'edat, cosa que hauria pogut fer variar la imputació de càrrecs per a Lozano, però ahir es va comprovar que la noia que es creia que era menor va ser agredida justament el dia del seu aniversari, en què feia els divuit anys.

Jaume Lozano ja té tot un historial com a presidiari, ja que el 1994 ja va ser condemnat a 36 anys de presó per dues violacions consumades i una temptativa a Santa Cristina d'Aro i a Palamós. Com que se li va aplicar el Codi Penal antic, que preveia la remissió de dies de condemna per treballs a la presó, per bon comportament, etcètera, el 2006 ja estava en tercer grau, i llavors va ser detingut a Olot per haver-se fet passar per inspector de la Generalitat i ginecòleg per intentar tocar una dona marroquina. Per culpa d'això se li va revocar el tercer grau i va haver de tornar a la presó fins al juny del 2010, quan va haver complert la pena. Quan feia tot just un any i dos mesos que gaudia de llibertat i treballava de comercial, ha tornat a la presó arran de la seva afició a tocar noies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.