Successos

VALLÈS OCCIDENTAL

Incendis simultanis a Cerdanyola i Montcada

Dos incendis en menys de mitja hora de diferència es van declarar ahir a la tarda al Vallès Occidental. El primer va començar deu minuts abans de les dues de la tarda a la Serralada de Marina, a tocar de la carretera de la Roca i al terme de Montcada. Els bombers hi van enviar onze dotacions terrestres i set d'aèries per apagar unes flames que s'havien iniciat al sector de Miralpeix. Segons els bombers, el foc va cremar una extensió de 2,5 hectàrees i es va donar per controlat poc abans de dos quarts de quatre de la tarda. Tot i l'espectacularitat de les flames, els bombers van informar que no hi havia hagut ferits i que tampoc havia calgut desallotjar ningú. D'altra banda, vint minuts després de l'incendi de Montcada, els bombers van rebre l'avís que s'havia iniciat un altre incendi a la confluència de les autopistes AP-7 i C-58, al terme de Cerdanyola. El foc va arrasar
3 hectàrees de matolls. Tot i la proximitat de les flames,
ni el fum ni els treballs d'extinció no van alterar el trànsit en aquestes dues autopistes ni a la línia de Renfe. L'incendi va quedar extingit minuts abans de les quatre de la tarda.

C.A.F.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.