Successos

robatoris a dojo

Tres nois assalten un ancià de 90 anys a casa a Bianya

Els Mossos han detingut dos nois menors d'edat als quals atribueixen l'assalt i estan buscant el tercer implicat

Els assaltants van tirar la víctima a terra, el van amenaçar amb un ganivet i el van ferir

Dimarts 25 d'octubre. Un home de 90 anys va entrar a casa seva, al número 12 del carrer Camada, dins del municipi de la Vall de Bianya tot i que l'habitatge és a la zona de la Canya, molt a prop d'Olot. Quan l'amo de la casa va ser a dins i va haver pujat al pis de dalt va ser atacat per tres nois que el van abordar per sorpresa. El van tirar a terra i el van amenaçar amb un ganivet exi-gint-li que els digués on guardava els diners. A resultes de l'atac, l'ancià va patir ferides al llavi. Els assaltants van fugir amb un botí que aquest diari no ha pogut especificar. Tot indica que els lladres havien accedit a l'habitatge trencant una de les finestres que donen a la part posterior de la casa.

Després de l'assalt, la víctima va alertar els Mossos, que es van posar a investigar i, a través de les dades aportades per la víctima i dels indicis que van recollir al lloc dels fets, ahir ja havien aconseguit detenir dos nois, tots dos menors d'edat, com a sospitosos d'haver participat en el robatori. Els Mossos continuen les investigacions per intentar atrapar el tercer lladre.

Els Mossos de la Garrotxa tenen pendent també trobar els dos homes que el 22 de setembre passat van assaltar el domicili de la propietària d'una gestoria a Olot. En aquest cas, els assaltants, que van ser enregistrats per una càmera al carrer, van lligar l'assistenta i vana aconseguir 1.400 euros.

LA DATA

25-10-11
és el dia
que l'ancià va tornar a casa seva i es va trobar amb els tres assaltants que el van tirar a terra.

Detinguda per comprar amb una tarja aliena

La Policia Municipal de Girona ha detingut una dona de 26 anys, Juline de Andrade Sousa, acusada d'haver fet compres a través d'internet de productes de cosmètica per valor de 767 euros fent servir una targeta de crèdit que no era seva, sinó d'un home de seixanta anys que assegura que havia denunciat el robatori de la tarja. El propietari de la targeta va explicar a la policia que l'11 d'octubre passat la seva entitat bancària li havia enviat un missatge per comunicar-li que havien carregat una compra de 634 euros del seu compte. Ell no l'havia fet i llavors va veure que ja li havien fet altres dos càrrecs de menys valor. Els municipals van comprovar l'adreça on s'enviava el material comprat i van detenir De Andrade Sousa. Ella, que ha quedat lliure, nega haver fet les compres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.