Successos

L'Ajuntament d'Ibi denuncia el robatori de cargols i metall en el mobiliari urbà

Es nota la pispada als bancs i jocs infantils dels parcs de la localitat

La Regidoria de Serveis Públics de l'Ajuntament d'Ibi denuncia els continus robatoris de cargols i ferro, principalment, als bancs i jocs infantils dels parcs de la localitat, provocant un gran perill per a la seguretat de xiquets i adults.

Des que fa un any i mitjà aproximadament el consistori detectara el trencament de determinat mobiliari urbà i de jocs, aquests s'han anat reposant constantment pensant que s'espatllaven pel pas del temps. No obstant això, s'ha pogut comprovar que el que està succeint són robatoris continus de cargols de gran grandària i ferro en general, probablement, durant la nit.

En aquest sentit, la regidoria recorda que ja les porteries de futbol del Parc Giravella es van retirar perquè havien desaparegut els ancoratges i els cargols que les subjectaven i suposaven un perill per als usuaris del parc. Tanmateix, aquest tipus d'actes s'estan succeint en diversos parcs de la localitat, per la qual cosa s'estan prenent mesures i intensificat la vigilància policial. Així les coses, l'Ajuntament ibenc demana la col·laboració ciutadana en evitació de més robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.