Successos

Un centenar d'efectius treballen en l'extinció de l'incendi forestal d'Aiora

El foc va obligar a l'evacuació de 100 xiquets d'una zona d'acampada pròxima

Governació ha decretat la preemergència en tot el territori, ja que les temperatures poden arribar al 38 graus

Al voltant de 120 efectius treballen aquest divendres en l'extinció de l'incendi forestal declarat anit en el municipi valencià d'Aiora, localitzat en la Finca la Menora, segons ha informat el Consorci de Bombers de València.

El foc es va registrar ahir dijous, passades les 20 hores, i com a conseqüència es van haver d'evacuar a 100 xiquets que estaven pròxims, en una zona d'acampada. Els menors van ser allotjats al poliesportiu municipal.

Per part de la Unitat Militar d'Emergències (UME), s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi 95 efectius de batallons de València i Madrid, nou autobombes, tres camions , i una màquina r per a fer tallafocs.

Així mateix, han acudit bombers de Requena, Xiva, Xàtiva, Gandia, Cofrents i Aiora, un oficial i tres coordinadors forestals per part del Consorci. També hi ha sis mitjans d'aeris.

D'altra banda, la Conselleria de Governació ha decretat la preemergència per risc d'incendis forestals a tot el territori, ja que les temperatures poden arribar als 38 graus a l'interior de la demarcació de València i d'Alacant.

El nivell 3 de preemergència decretat prohibeix realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a tal efecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.