Successos

La planta Bayer de Quart de Poblet fa un simulacre d'incendi

Es tractà d'un exercici rutinari que aquesta empresa transnacional realitza de tant en tant

Tres dotacions de bombers i un vehicle de suport de Protecció Civil, un altre de la Guàrdia Civil, un tercer de la Policia Nacional i un equip del SAMU, van participar en un simulacre d'incendi realitzat a l'empresa Bayer CropScience radicada al polígon industrial de Quart de POblet.

Aquesta mena d'accions té com a objectiu principal, posar a prova tots els dispositius de l'empresa en matèria d'actuació davant les emergències i testar l'operativitat dels cossos d'emergència propis i externs davant qualsevol accident que puga tenir lloc en les instal·lacions.

La maniobra del simulacre va constar d'un incendi en el tanc 7 de la planta produït per una fuita de 15.000 litres d'un producte tòxic i inflamable. En aquest marc, es va procedir a l'extinció de l'hipotètic incendi, l'evacuació d'un ferit i el desallotjament preventiva de la fàbrica.

En aquest incendi simulat, es va veure implicada tota la plantilla, que va actuar segons els protocols establerts en casos d'emergència i específicament en aquest cas d'incendi i fuita.

Per als responsables de la planta, aquesta mena d'exercicis aprofita per a millorar la resposta del personal en cas d'accident i testar el Pla d'Emergència Exterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia