Successos

Veïns de la Goba de Vidreres, en la causa contra Mallart

Una plataforma de cinquanta parcel·listes s'ha personat com a acusació particular pel tema de l'aigua

Una plataforma de veïns de la urbanització la Goba de Vidreres s'ha personat com a acusació particular en la causa que instrueix el jutjat número 1 de Girona per malversació de cabals públics i alçament de béns contra Carles Mallart com a exadministrador de les empreses d'aigua Rec Madral i Riera de Cabanyes. La fiscalia de delictes econòmics va derivar una denúncia de l'ACA a la fiscalia de Girona, que va dur a terme diligències d'investigació. La investigació es va passar al grup de patrimoni i delictes econòmics de la comandància de la Guàrdia Civil de Girona, que encara continua en el cas.

L'advocada que representa la plataforma, d'una cinquantena de veïns, és Beatriz Gil, que a més és veïna de la Goba. “El jutjat està a l'espera de rebre l'informe de la Guàrdia Civil, que s'espera que aclareixi on va anar el diner defraudat a l'ACA i el desviament de diners de les empreses de Mallart a través de la Fundació Lacustària 60 de Llagostera dedicada a la gent gran”, va explicar ahir Gil. També va afirmar que s'està investigant “la relació de l'entramat d'empreses de Mallart i l'activitat empresarial de l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps”. En relació amb aquesta denúncia, Carles Mallart no va voler explicar què va declarar al jutjat ara fa tres setmanes. I pel que fa a l'altra denúncia que té, per part de més de tres-cents parcel·listes d'Aiguaviva Parc i altres urbanitzacions, va dir només: “Els mateixos que la porten al jutjat són els que fa anys que no paguen l'aigua.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia