Successos

Un robatori permet trobar més de 5.600 plantes de marihuana a Vidreres

El responsable del cultiu va assegurar als Mossos que era per a finalitats terapèutiques

L'accés a la nau estava forçat, però no localitzen els lladres

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home després de localitzar 5.605 plantes de marihuana en una nau de la seva propietat en un polígon industrial de Vidreres, a la qual van acudir de matinada en ser advertits que s'havia comès un robatori. El detingut és un home de 35 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí de Pineda de Mar, que va
al·legar sense èxit davant els agents que la plantació de marihuana tenia finalitats terapèutiques.

La troballa es va produir el 12 d'agost passat, pels volts d'un quart de cinc de la matinada, quan els Mossos van ser alertats per un testimoni que s'havia comès un robatori en un polígon industrial de Vidreres. Quan els agents hi van arribar, van comprovar que la porta d'accés a la nau havia estat forçada, de manera que van accedir a l'interior i van comprovar que els presumptes autors del robatori ja havien fugit i que al local hi havia una gran plantació de marihuana.

Després d'obtenir autorització judicial per registrar la nau, els Mossos van localitzar a l'interior un total de 5.605 plantes de marihuana en diferents habitacles i diferents estadis de creixement.

Sense credibilitat

En ser requerit pels Mossos d'Esquadra, el responsable de la nau va manifestar als agents que la plantació de marihuana tenia finalitats terapèutiques, si bé els Mossos no van donar credibilitat a la seva versió.

Els agents van detenir per tràfic de drogues el propietari del local, que després de passar a disposició judicial ha quedat en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

12.08.14
és el dia
que s'hauria comès el robatori, quan els Mossos van localitzar la plantació i en van detenir el responsable.

LA XIFRA

35
anys
d'edat té el detingut, que és de nacionalitat espanyola i és veí de Pineda de Mar.

Comissen 4.300 plantes a la casa de Vilafant

Finalment són 4.300 plantes de marihuana les que els Mossos d'Esquadra van comissar dijous durant l'operatiu policial a Vilafant. La policia va arribar al número 14 del carrer de la Vinya, des d'on havia rebut l'avís d'un possible segrest de dues persones de nacionalitat marroquina. Un cop hi van arribar els Mossos, van trobar la plantació, i van detenir quatre persones de la família del clan Cortés en relació amb els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia