Successos

La policia de Riells rescata una exdiputada

Violant Mascaró es va perdre pel Baix Montseny quan se li va fer de nit

Les policies locals de Riells i Viabrea i de Breda van haver de rescatar diumenge a la nit l'exalcaldessa de Vallromanes i exdiputada d'ERC al Parlament de Catalunya Violant Mascaró quan estava fent una excursió per una zona boscosa. Aquell dia la dona passejava, juntament amb altres persones, pels voltants d'aquests dos municipis del Baix Montseny quan es va fer fosc, es van equivocar de camí i se'ls va fer de nit. Violant Mascaró va explicar al diari digital BaixMontseny.info que van tenir sort que en aquella zona hi havia una bona cobertura telefònica i de l'actuació de les tres agents de Breda i Riells i Viabrea.

Escrit d'agraïment

“Des d'aquí el meu agraïment més gran per les atencions rebudes, el rescat i el tracte més que exquisit”, assegura al diari digital. Mascaró ha enviat un escrit als dos ajuntaments, “perquè quan es rep un bon servei públic sempre s'ha de dir”. Així mateix va enviar un agraïment general “a tots els vigilants i policies locals catalans amb un orgull molt especial”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia