Presó per a un exmilitar que va robar a mà armada dues benzineres al Baix Camp

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el dia 3 de setembre, un exmilitar de nacionalitat eslovena i resident a Reus acusat de dos robatoris amb arma de foc a dues benzineres de la comarca del Baix Camp.

El detingut, que ha ingressat a la presó, hauria robat en una benzinera de la ciutat de Reus i en una altra situada a la carretera N-240, a les Borges del Camp. En tots dos casos, va aprofitar el moment en què les dependentes es trobaven soles a la botiga i les va amenaçar amb un revòlver. A la gasolinera de Reus va sostreure un total de 500 euros de la caixa, mentre que a les Borges del Camp va endur-se fins a 400 euros. La detenció es va produir la setmana passada en un carrer de Reus, després que la unitat d'investigació dels Mossos ja hagués identificat el suposat atracador. Els agents van enxampar l'home amb una bossa on guardava el revòlver, un passamuntanyes i uns guants de làtex.

D'altra banda, un veí de Mataró de 27 anys ha ingressat també a la presó acusat d'haver assaltat una benzinera de la capital del Maresme amenaçant la dependenta amb una pistola, dissabte passat. Els Mossos van detenir el suposat lladre el mateix dia dels fets en un centre comercial de Cabrera de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.