Successos

Un menor mor apunyalat a Sants en una baralla

Un jove d'origen equatorià d'uns 15 anys va morir apunyalat ahir a la tarda al barri barceloní de Sants, segons van informar fonts dels Mossos d'Esquadra. De moment, se'n desconeix la identitat, ja que anava indocumentat. Els fets haurien tingut lloc cap a dos quarts de set i les primeres hipòtesis apunten que es podria tractar d'una baralla entre bandes. En concret, la víctima mortal podria haver-se enfrontat a algun membre d'una banda llatina coneguda com Los Menores, de l'Hospitalet de Llobregat.

En arribar al lloc dels fets, els Mossos van trobar el jove amb diverses ferides d'arma blanca i van avisar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que el va traslladar a un centre hospitalari, on va morir poc després. L'àrea d'investigació criminal de la regió metropolitana de Barcelona dels Mossos d'Esquadra es va fer càrrec del cas i, segons les primeres informacions, la principal hipòtesi seria la baralla entre bandes i que el jove mort hauria estat atacat per diversos membres d'un grup rival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia