Successos

Detenen tres homes més pels aldarulls de Salou

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al matí tres homes més, de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou, per la seva presumpta participació en els aldarulls violents de l'11 d'agost, durant les mobilitzacions en suport al venedor del top manta senegalès Mor Sylla, mort després de precipitar-se des de dalt d'un balcó durant una operació policial. Tots tres estan detinguts per un presumpte delicte de desordres públics i danys. Es tracta d'un home de 27 anys acusat de punxar quatre rodes de dos vehicles amb el logotip dels Mossos; un home de 34 anys que hauria bolcat un contenidor i l'hauria posat al mig del carrer per bloquejar el pas, i un jove de 21 anys acusat de llançar pedres i pals contra els vehicles policials.

Els tres detinguts van ser traslladats a dependències policials i està previst que, a partir d'aquest dijous, passin a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona. Mentrestant, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions, segons els Mossos d'Esquadra. Amb aquestes detencions d'ahir, ja són sis els arrestats implicats en aquells incidents. Les primeres tres detencions es van portar a terme el 2 de setembre a Salou.

Els aldarulls de l'11 d'agost a Salou es van originar arran de la mort del venedor del top manta, un cas que investiga el jutjat 4 de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia