Successos

Cinc detinguts pels aldarulls de Salou

Amb aquestes ja són onze les persones arrestades pel cas del ‘top manta'

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous a la tarda cinc persones per la seva presumpta participació en els aldarulls registrats l'11 d'agost a Salou, quan va morir Mor Sylla, el venedor del top manta senegalès que va caure mortalment des d'un balcó, en el marc d'una operació contra la venda ambulant il·legal. Les cinc persones, de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou, van ser detingudes acusades dels delictes de desordre públic i de danys.

A la primera detinguda, una dona de 22 anys, se li imputa un delicte de desordres públics. Segons els Mossos, va arrossegar contenidors per barrar el pas dels vehicles policials i dificultar l'actuació de la policia en el context dels aldarulls. Al segon detingut, un home de 27 anys, se li imputa un delicte de desordres públics, en concret, per haver obstaculitzat les vies del tren i haver llançat pedres i pals contra els agents que participaven en l'operació, la qual va acabar amb un efectiu policial lesionat. Al tercer, un home de 28 anys, també se li imputa un delicte de desordres públics per haver obstaculitzat les vies del tren i haver llançat pedres i pals als agents. La imputació del quart detingut, de 30 anys, és per un delicte de desordres públics, per haver llançat objectes contundents contra vehicles policials. I al cinquè, un home de 33 anys, se li imputa un delicte de desordres públics i un de danys efectuat contra vehicles policials. Els cinc detinguts van ser traslladats a dependències policials i està previst que, a partir d'aquest dissabte, passin a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona. Amb aquestes detencions ja són onze els detinguts implicats en aquests incidents. Les primeres detencions es van efectuar el 2 de setembre, també a Salou.

D'altra banda, el jutjat d'instrucció 4 de Tarragona va dictar, la setmana passada, el sobreseïment del cas obert arran de la mort de Mor Sylla en determinar que no havia quedat acreditada l'existència de cap infracció penal. La investigació partia de la denúncia presentada pel germà de la víctima, el qual va afirmar que tenia sospites que la mort de Sylla podria haver estat causada per un agent de la policia que va intervenir en l'operació. El magistrat, però, va descartar la intervenció de cap agent dels Mossos en la mort de l'home.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia