Successos

Investiguen la identitat d'un cos cremat dins un cotxe a Vimbodí

Els Mossos d'Esquadra treballen per esbrinar la identitat i les causes de la mort d'un home que ha aparegut amb el cos totalment cremat al seient del conductor d'un vehicle, també cremat totalment, en una zona boscosa de Vimbodí i Poblet. Segons fonts de la investigació, a hores d'ara s'està esperant l'autòpsia, que es preveu que es faci avui al Pius Hospital de Valls per aconseguir més dades que permetin facilitar la identificació del cadàver i poder també determinar si es tracta d'un accident o una mort violenta.

El cos va ser trobat dimecres al migdia per un treballador de la casa forestal de l'àrea de lleure de Castellfollit, al camí del barranc de l'Argentada, dins l'espai natural de Poblet. Es tracta d'un punt relativament allunyat, però s'hi pot arribar amb facilitat amb cotxe perquè hi ha una pista en bones condicions. El cadàver, que va haver de ser recuperat pels Bombers de la Generalitat excarcerant-lo, era a l'interior d'un turisme de la marca Hyundai Coupe i tot fa pensar que feia entre un i dos dies que era en el lloc on es va trobar. També s'investiga si la víctima és la propietària del vehicle cremat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia