Successos

Troben restes d'ADN de David Bernat al pis d'Artur Segarra a Bangkok

La policia tailandesa localitza sang de l'empresari de l'Albi en una de les canonades de casa del sospitós

Pendents d'interrogar 20 testimonis

La policia tailandesa va confirmar ahir que s'han trobat restes d'ADN de David Bernat, l'empresari de l'Albi assassinat a Bangkok, a casa del principal i fins ara únic sospitós del crim, Artur Segarra.

El cap de la investigació, Panya Mamen, va explicar ahir en una roda de premsa: “De les sis mostres preses en una de les propietats del sospitós, una coincideix amb l'ADN de Bernat”. Concretament, “es tracta d'un rastre de sang trobat a les canonades d'un dels pisos de Segarra, situat a l'avinguda Rama IX, i on creiem que es va produir l'assassinat”, hi ha afegit.

L'oficial ha assenyalat que, de moment, no s'han trobat rastres d'ADN de David Bernat al congelador que va esmentar la xicota de Segarra, Pridsana Saenubon. En els interrogatoris que van tenir lloc a principi d'aquesta setmana, la noia va declarar que el sospitós li havia advertit que no obrís el frigorífic. Els investigadors també han escorcollat un segon habitatge, al carrer Ramkhamhaeng, 174, en el qual han trobat dues mostres d'ADN que coincideixen amb dues més de les recollides al pis de Rama IX, però no han revelat a qui pertanyen.

Els llocs des dels quals es van llançar al riu Chao Praya les parts del cadàver de David Bernat continuen sent una incògnita per a la policia. Tot i això, han assegurat que tenen el 80% de les proves i testimonis necessaris per inculpar Segarra de l'assassinat de Bernat. Fonts de la premsa local tailandesa asseguren que la policia vol encara interrogar uns 20 testimonis més.

Pel que fa a les imatges captades per una càmera de seguretat d'una botiga, freqüentada per Segarra, Mamen ha subratllat que la policia ja sap què és el que el sospitós va anar a comprar a l'establiment, però “ara per ara” no es farà públic. Com que és la primera vegada que l'acusat és detingut a Tailàndia, el procés pot allargar-se, segons la policia. Aquesta setmana el jutge ha prorrogat fins a dotze dies la detenció de Segarra, que es continua declarant innocent de l'extorsió, assassinat i esquarterament de David Bernat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]