Successos

Presó per al detingut per una desaparició als Pallaresos

Se l'acusa d'un presumpte homicidi amb ocultació del cadàver

El jutjat d'instrucció 3 de Tarragona va acordar ahir a la tarda presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut dimarts a Tarragona en relació amb la desaparició d'una dona el mes de juny passat als Pallaresos (Tarragonès). En concret, el jutge li imputa un presumpte delicte d'homicidi amb ocultació del cadàver, ja que el cos de la víctima continua sense haver estat localitzat.

Segons va informar l'ACN, el detingut es va negar a declarar tant davant els Mossos d'Esquadra com el jutge. La seva detenció es va produir després que la policia escorcollés la seu de la seva empresa –una immobiliària a Tarragona–, un altre habitatge a la ciutat i una finca a Almoster. La dona desapareguda era la propietària d'un pis que el detingut havia de llogar, però, segons fonts properes a la investigació, l'empresari la va estafar i ella el va denunciar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia