Successos

Un caçador de cargols troba un cadàver a Salt

Un noi que caçava cargols divendres passat al capvespre va trobar el cadàver d'un home en avançat estat de descomposició a la zona entre les Deveses de Salt i les ribes del Ter. El caçador de cargols va donar la veu d'alarma i els Mossos i el metge forense van anar a fer l'aixecament del cadàver ja entrada la nit. El cos, molt deteriorat pel pas del temps i per l'acció dels animals, va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal, on se li estan fent proves per intentar determinar, tot i que és complex, la causa de la mort i la identitat de la víctima. Els Mossos van tornar a rastrejar la zona el dissabte, en hores de dia, i van trobar una mena de tenda de campanya que podria ser el refugi on vivia la víctima, que se sospita que era un indigent. A la zona de les Deveses, en barraques o coberts d'horta, hi solen habitar rodamons i gent sense sostre.

El 16 de gener passat, uns caçadors que anaven darrere dels gossos van trobar un cos, esquelètic i fraccionat, que era dins d'una tenda de campanya al costat de la riera d'Osor, a tocar de la carretera 542 que enllaça Osor amb Sant Hilari. Els Mossos van trobar un telèfon que és la pista més bona que tenen per intentar identificar el mort. Una de les hipòtesis que s'estudien és que podria haver mort electrocutat perquè era a sota unes torres elèctriques i hauria pogut ser víctima de l'efecte d'un arc voltaic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia