Mor un veí de Deltebre que conduïa un camió formigonera en precipitar-se al pantà de Flix

El conductor d'un camió formigonera va morir ahir després de caure amb el vehicle al pantà de Flix (Ribera d'Ebre). L'accident va tenir lloc poc abans de les quatre de la tarda al quilòmetre 85,5 de la C-12, a l'altura del pont que travessa l'embassament. Cinc dotacions dels bombers i set dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc del sinistre, on membres de les unitats subaquàtiques dels dos cossos van participar en el rastreig de la zona i van rescatar el cos sense vida del xofer, que havia quedat atrapat dins la cabina del camió. La víctima mortal era un veí de Deltebre de 50 anys. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació, que haurà de determinar què va originar la sortida de via del vehicle.

Accident similar a Girona

Dos joves de 29 i 32 anys van resultar ferits ahir al migdia quan el seu cotxe va precipitar-se al riu Ter des del pont de França, a Girona. Aquesta zona té dos carrils i, segons les primeres hipòtesis, el conductor de l'automòbil va fregar lateralment un turisme que estava al seu costat, va donar un cop de volant, va trencar dues tanques protectores i va caure a l'aigua. El cotxe va quedar panxa amunt i els dos ocupants, atrapats a l'interior. Els municipals, amb l'ajuda d'uns vianants, entre els quals hi havia un guàrdia civil fora de servei, van aconseguir rescatar els dos ferits, que van ser evacuats a l'hospital Josep Trueta. A l'hora de tancar aquesta edició, els nois, que són veïns de Girona, estaven ingressats a l'UCI en estat greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.