Successos

medi ambient

incendi forestal

Un incendi forestal crema sense control a València

El foc es va declarar ahir per la vesprada a Bolbait i ja s'estén per altres cinc poblacions de la anal de Navarrés

Huit mitjans s'han incorporat a primera hora del matí als treballs d'extinció

L'incendi forestal declarat ahir en el terme de Bolbait s'ha estès per altres cinc pobles de la demarcació de València, han informat fonts de la Diputació de València. A més de Bolbait, les flames s'estenen pels termes municipals d'Anna, Sallent, Xella, Estubeny i Cotes, en la comarca de la Canal de Navarrés.

Des de primeres hores d'aquest matí, huit mitjans aeris s'han incorporat a les labors d'extinció de l'incendi, que es va iniciar ahir sobre les 20 hores i encara sense controlar, i la propagació de les quals s'ha vist afavorida pel fort vent que ha bufat aquesta nit en la zona.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, s'ha traslladat al lloc de comandament avançat, instal·lat en Anna, per a seguir de prop l'evolució de l'incendi i supervisar el desenvolupament del dispositiu engegat per a extingir el foc.

Segons el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, durant tota la matinada han estat treballant en la zona brigades terrestres de la Generalitat i la Diputació al costat de sis vehicles de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i bombers voluntaris de nombroses localitats limítrofes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia