Successos

Jutjat per haver agredit i robat un ancià, a Bianya

El lladre li hauria sostret joies valorades en 800 euros i un cotxe

Luis Borrego Fuentes es va asseure ahir al banc dels acusats de l'Audiència de Girona sospitós d'haver apallissat i robat el seu padrastre, un home de 83 anys. S'enfronta a una pena de set anys de presó per un delicte de robatori amb violència a casa habitada i un altre de lesions. Segons la versió de la fiscal, els fets van ocórrer el 22 de juny del 2012, al domicili de l'ancià a la Vall de Bianya. L'acusat, amb la cara tapada i una perruca, i actuant amb una altra persona que no ha estat identificada, va picar a la porta de la víctima. L'home va obrir, moment en què l'agressor li va estampar la porta a la cara, fet que el va fer caure a terra. Tot seguit l'acusat hauria colpejat la víctima amb un pal, mentre intentava lligar-li les mans amb una corda. Els dos encaputxats van arrencar una cadena d'or a l'ancià, li van treure un anell tipus segell i es van endur el cotxe.

Ahir, durant el judici, l'acusat va assegurar que és impossible que fos ell perquè aquell dia era a Girona, en un concert. La víctima no va poder declarar al judici per problemes de salut, però sí que ho va fer un testimoni, que en el moment de l'agressió estava amb ell. L'home corrobora que van entrar dos encaputxats que van assaltar l'octogenari i que no va poder fer res perquè va quedar “paralitzat”. Afirma que no els va reconèixer, tot i que va declarar als Mossos que va identificar el fillastre de la víctima, segons sosté la fiscal, i que fins i tot va demanar un ordre d'allunyament.

Els fets han quedat vistos per a sentència, i els magistrats resoldran en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia