Successos

Cau el lladre que robava en domicilis de la Selva

El jove s'atrevia a accedir a les cases tot i que els propietaris fossin a dins

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 29 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Blanes, per sis delictes de robatori amb força a l'interior de domicilis. Els fets van arrencar a finals de juny quan els agents van saber que s'havien produït dos robatoris amb força dins de cases de Palafolls. En el moment dels fets, els propietaris i víctimes dels robatoris es trobaven dins de casa seva i van veure el lladre. Gràcies a la seva descripció, la unitat d'investigació d'Arenys de Mar va identificar el lladre i va emetre una ordre de crida i cerca.

Posteriorment, fins al 26 de juliol, el lladre va robar o intentar emportar-se objectes de valor de diversos immobles de Maçanet de la Selva, Vidreres, Sant Cebrià de Vallalta (Maresme) i Riells i Viabrea. Va ser en aquest darrer municipi selvatà que els agents van aconseguir enxampar-lo després que el lladre s'endugués joies, una motxilla i diners d'una casa del carrer Agudes. El pispa va ser sorprès per la mestressa de la casa, que va demanar ajuda a crits. El marit i diversos veïns van aconseguir atrapar-lo i retenir-lo enmig d'un carrer fins que van arribar els Mossos. Després de declarar, el jutjat de Santa Coloma de Farners va dictar la seva llibertat.

LA DATA

26.07.16
És el dia
que el pispa va ser sorprès per la mestressa d'una casa a Riells i Viabrea, i va acabar detingut


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia