Successos

trànsit

Quatre noies moren en un xoc a Vilafranca del Penedès

Fa mig any que es circula per la nova C-15, escenari del sinistre

Les víctimes viatjaven en un vehicle tot terreny que es va veure implicat en un accident amb dos cotxes més

Quatre noies de 18 anys i veïnes Barcelona van morir, i dues persones més van resultar ferides greus i una ferida lleu en un accident de trànsit entre tres turismes ahir al migdia a Vilafranca del Penedès. El sinistre es va produir entre els quilòmetres 13 i 14 de la C-15 en sentit Vilanova i la Geltrú, a l'altura de Vilafranca del Penedès. L'accident va passar quan un tot terreny i un turisme van topar frontalment. Un tercer cotxe s'hi va veure implicat posteriorment. Les quatre víctimes mortals, quatre dones. anaven al 4x4. El conductor de l'altre vehicle que va tenir el xoc frontal va resultar ferit molt greu i va ser evacuat amb l'helicòpter del SEM a l'hospital de Bellvitge. L'acompanyant d'aquest mateix turisme va quedar ferida de gravetat i va ser traslladada a l'hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes (Garraf). Finalment la conductora del tercer automòbil implicat en el sinistre va rebre ferides lleus i va ser traslladada a l'hospital de Vilafranca del Penedès.

A resultes de l'accident es va tallar durant mes de tres hores la via en els dos sentits de la circulació i es van fer desviaments senyalitzats per l'N-340 i la C-15. En la incidència hi van treballar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis vehicles de Bombers de la Generalitat i s'hi van desplaçar cinc ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

El sotscap de l'Àrea Regional de Trànsit Metropolitana Sud, Marc Patxot, va explicar que l'accident es va desenvolupar en dues fases. En la primera, hi va haver un accident que “no hauria estat tan greu, tot i que hi ha hagut una víctima ferida greu” i, a conseqüència d'aquest accident, “se n'ha produït un altre en què el resultat ha estat de quatre víctimes mortals i dos ferits molt greus”.

Inaugurat fa mig any

Aquest tràgic accident a la C-15 a Vilafranca ha coincidit just quan fa mig any que havia entrat en funcionament aquest tram de carretera batejada com eix diagonal, que es considera que té una funció vertebradora entre les ciutats de Manresa, Igualada, Vilafranca i Vilanova i la Geltrú, que són molt més a prop del que han estat mai per la reducció del temps de viatge per carretera. En mig any, aquest municipis ja han notat un increment de visitants.

LA XIFRA

6
mesos
fa que va entrar en funcionament la nova C-15, escenari de l'accident mortal d'ahir.

Una ferida en un xoc a Bescanó

La conductora d'un turisme va resultar ferida greu ahir a la tarda en un xoc a l'N-141e, al quilòmetre 112, dins del terme de Bescanó.

El cotxe, que circulava en direcció Girona, va envair l'altre carril per causes que es desconeixen i va anar a encastar-se contra un camió petit que circulava en sentit contrari. El coixí de seguretat del turisme es va disparar i la conductora hi va quedar atrapada. Va caldre la intervenció dels bombers per poder-la treure. Un metge que passava per la zona es va aturar a atendre la ferida, que va ser traslladada pel SEM a un centre hospitalari. La carretera va quedar tallada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.