El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Portell de Morella

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 254030804545
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 242625222325
T. mínima (ºC) 101413101012
Vent 20 km/h S 30 km/h S 20 km/h S 0 km/h C 15 km/h S 20 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps estable, amb sol en general

Ambient assolellat fins al migdia, tot i que es podran formar alguns estrats baixos en punts del litoral, prelitoral i de la Catalunya Central, i creixeran alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya, que deixaran el cel localment mig ennuvolat. No es descarta algun ruixat local i feble al voltant del cap de Salou fins a l’inici del matí. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà moderadament, especialment a l’interior. Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que serà regular en punts del litoral, prelitoral i Catalunya Central. Fins a primera hora del matí i de nou a la nit bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de dia s’imposarà el component sud i oest al litoral i al prelitoral, i el component oest a l’interior, d’intensitat entre fluixa i moderada.

La mar: De maror a marejol a la Costa Brava i marejol a la resta de la zona marítima.

Demà: Continuarà l’ambient assolellat amb algun núvol alt fins al migdia i alguns intervals de núvols al sud del litoral central i nord de la Costa Daurada. Les temperatures seran lleugerament més altes, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET