Un record per a en Joan Ribas

Un record per a en Joan Ribas

En Joan i jo vàrem néixer i créixer al número 33, tercer pis, de la Rambla de Girona. I no, no érem germans, només veïns de replà, però ens estimàvem com si ho fóssim. Ho compartíem gairebé...

Ens ha deixat un gran pròcer, en Joan Ribas

Ens ha deixat un gran pròcer, en Joan Ribas

Fer una senzilla crònica, per a un conegut personatge gironí, en Joan Ribas i Feixas que, a més de bon professional, i reconegut activista cultural, entre altres coses, era un excel·lent cronista,...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Anglès

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Eloisa Arias Cubillo 92 Santa Coloma de Farners 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 92 anys. Vivia a Santa Coloma de Farners. Vídua de German Sánchez Moreno i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Salt.
Tomasa Palacios González 92 Girona 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 92 anys. Vivia a Girona. Vídua d'Alfredo Rodríguez i deixa sis fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a l'oratori del Tanatori de Girona.
Dolors Massa Borrell 68 Riudellots de la Selva 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 68 anys. Vivia a Riudellots de la Selva. Deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Cassà de la Selva.
Pilar Torrent Illamola 93 Sant Esteve d'en Bas (la Vall d'en Bas) 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 93 anys. Era de Sant Esteve d'en Bas. Vídua de Pelai Tayant Morató i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve d'en Bas.
Carme Dorca Masllorens 78 Canya, la (la Vall de Bianya) 23/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 78 anys. Era natural de Sant Esteve d'en Bas i vivia a la Canya. Vídua de Joan Sitjar Turet i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a l'església de Sant Josep Obrer de la Canya.