A reveure, Montserrat Soler Colomer

Recordant la Montserrat Oller i Carreras

Recordant la Montserrat Oller i Carreras

Avui la Montserrat de Riudarenes, ens ha deixat als 87 anys. La Montserrat era una dona entregada al servei dels altres i del poble de Riudarenes, junt amb el seu estimat espòs, Miquel Soms. Hem d’agrair...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de La Vall de Bianya

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Religiosa Maria Dorca Guix 96 Olot 10/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 96 anys. Era natural de la Vall de Bianya i vivia a Olot. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del Convent del Cor de Maria d'Olot.

Difunts a la zona de La Vall de Bianya

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Joan Castaño Ortiz 90 Olot 10/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 90 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Olot. Vidu de Pilar Arias Escuer i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri d'Olot.
Maria Cullell Armengué 69 Sant Esteve d'en Bas (la Vall d'en Bas) 10/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 69 anys. Era natural d'Amer i vivia a Sant Esteve d'en Bas. Casada amb Josep M. Colomer Roca i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d'en Bas.
Josep Masllorens Buenaventura 88 Sant Miquel de Campmajor 10/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir dijous passat, als 88 anys. Vivia a Sant Miquel de Campmajor. Casat amb Inés Arpa i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.