En record del Dr. Massanas

En record del Dr. Massanas

La vigília de Sant Joan ens vàrem assabentar de la pèrdua d’un dels sobrevivents d’una antiga generació de metges, pràcticament desapareguda, la que en dèiem metges de capçalera. Aquelles i...

Recordant Joan Ribas i Feixas

Recordant Joan Ribas i Feixas

Veí del Barri Vell de Girona, que de nen havia acompanyat el Tarlà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Ventalló

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Josep Font Pagès 93 Bellcaire d'Empordà Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era de Bellcaire d'Empordà. Vidu d'Asunció Roura Planas i deixa dues filles. Incineració, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.
Sílvia Puig Mitjans 67 Biure 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 67 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Biure. Vídua de Josep Nicolàs Bellido i deixa dos fills. Actes de comiat, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Cèlia Paloma Budó 91 Castelló d'Empúries 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 91 anys. Vivia a Castelló d'Empúries. Vídua de Joaquim Pellejà Guardiola i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Ana Maria Guardiola Llauró 80 Figueres 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 80 anys. Era natural de Capmany i vivia a Figueres. Casada amb Eugeni Llosa Pagès i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia de Capmany.
Conxita Gallart Cros 89 Sant Joan de Mollet 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 89 anys. Vivia a Sant Joan de Mollet. Vídua de Ramon Juncà Roura i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de Mollet.
Pilar Comas Dalmau 94 Vilafant 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Borrassà i vivia a Vilafant. Vídua d'Antonio Fornes Escriba i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.