Administracions

El mercat de Roses podrà vendre en línia

Una nova aplicació permetrà fer més àgil les compres i arribar a més compradors

El Mercat de Roses posarà en servei el 10 desembre la plataforma de venda en línia: mercatderoses.online. Es tracta d’una plataforma en línia creada a partir d’un sistema totalment segur que habilita el pagament amb targeta de crèdit.

Els mateixos paradistes són els que s’ocuparan de preparar les comandes cada dia, que caldrà demanar com a mínim un dia abans i que haurà d’arribar, com a mínim, a un import de 25 euros. Pel que fa a les tarifes i els horaris d’entrega, s’han establert quatre zones ben diferenciades. A Roses es poden rebre les comandes dimarts, dijous i dissabte amb un cost d’enviament de 2,99 euros (enviaments gratuïts en compres de més de 99 euros). Les entregues a pobles del voltant de Roses també es fan dimarts, dijous i dissabte i tenen un cost de 3,99 euros.

L’alcalde de Roses, Joan Plana, ha felicitat la iniciativa i valora molt positivament l’aposta per la modernització i la digitalització del teixit econòmic de Roses: “La plataforma que avui presentem ens permet abastar comercialment un entorn més ampli i sobrepassar els límits del propi municipi, oferint un nou servei, àgil, còmode i a domicili, des de l’Escala fins a Perpinyà i irradiant la nostra activitat a tota la comarca. Aquesta iniciativa és a més un testimoni clar de la importància de l’associacionisme empresarial per a la dinamització econòmica del nostre municipi.”

Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica de Roses, ha manifestat que la iniciativa “neix de les noves necessitats i els hàbits de consum detectats i de l’estudi d’experiències similars implementades amb èxit. Amb aquesta plataforma el mercat de Roses fa un pas qualitatiu que permetrà, tant la consolidació dels clients existents com la captació de nous, tant de Roses, com de pobles de l’entorn”.

Es tracta d’una plataforma senzilla i intuïtiva, molt gràfica, que permet apropar els clients al Mercat Municipal i permetre que qualsevol usuari pugui gaudir de productes frescos, de qualitat i de proximitat. “Estem molt il·lusionats de fer aquest salt que creiem que serà molt positiu per obrir encara més les portes del Mercat de Roses i donar a conèixer els productes i el potencial de les empreses que el componen”, destaca el president de l’Associació de Santi Buscató.La plataforma compta amb el suport de bona part dels paradistes del Mercat i s’hi ofereixen els mateixos productes frescos i de qualitat que es venen a aquestes les parades. La plataforma permet comprar tots els productes al mateix comerç o a diversos i personalitzar la compra indicant com es vol rebre el producte -per exemple, tallat o envasat d’una determinada manera-.La nova plataforma de venda online i transport a domicili del Mer cat de Roses, desenvolupada per Aprop online, està especialitzada en el comerç de proximitat i mercats municipals i ja ha permès digitalitzar més de 1.200 comerços en els 22 municipis on hi són presents, i ha aconseguit arribar a un total d’un milió i mig de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa

VERGES
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA