Administracions

Constitueixen el Consell Assessor del Campus de Salut de la Regió Sanitària Girona

El nou òrgan s’ha reunit aquest dijous per primer cop amb l’encàrrec de fer el seguiment i d’informar dels avanços del projecte

Compta amb representació de la ciutadania, col·legis professionals, món local, universitat i diversos departaments de la Generalitat, entre altres

La Generalitat de Catalunya a Girona ha constituït aquest dijous el Consell Assessor del Campus de Salut de la Regió Sanitària Girona, un òrgan deliberatiu que neix amb l’encàrrec de fer el seguiment dels avanços en relació amb el projecte del Campus i de fer-ne retorn als seus membres. El Consell compta amb una representació àmplia i diversa de diferents actors i institucions clau: associacions de pacients; col·legis professionals; entitats proveïdores de salut; professionals de reconegut prestigi; Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona; l'IDIBGI; els ajuntaments de Girona i Salt; Universitat de Girona; la Delegació del Govern a Girona; i els Departaments de Salut, d’Economia i Hisenda, d’Educació i de Territori. El Consell Assessor té previst reunir-se regularment per informar i fer seguiment dels progressos en relació al Campus de Salut de la Regió Sanitària Girona.

El Consell neix amb l’objectiu de fer el seguiment del projecte del Campus, fomentar la participació i recollir propostes i suggeriments. En definitiva, vetllar per la col·laboració i coordinació entre els diferents actors implicats amb el Campus per tal d’identificar oportunitats i teixir sinergies. L’òrgan es reunirà un mínim de dos cops l’any.

Amb la seva constitució, la Generalitat referma el seu compromís amb el projecte del Campus, alhora que reforça la transparència i qualitat democràtica de les institucions públiques. La sessió constitutiva ha estat presidida per la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, qui ha destacat que “amb el Campus de Salut garantirem una millor atenció sanitària a través del nou hospital, però també s’obrirà un nou ventall d’oportunitats que hem d’aprofitar per impulsar l’economia gironina, així com per potenciar la recerca, la innovació i la transferència de coneixement”. “El Campus de Salut és un projecte estratègic per la vegueria de Girona, que necessita la col·laboració i la suma d’esforços de tots els agents del territori i, per tant, és una bona notícia comptar amb aquest Consell Assessor per treballar plegats en aquesta direcció”, ha afegit la delegada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins