Societat

El Pacma aplega 70.000 firmes contra els bous

Demanarà als governs català i valencià l'abolició dels correbous

El partit animalista Pacma tancarà avui la campanya Festa sense bous. Tallem amb la tortura. El partit ha aconseguit 70.000 signatures contra els correbous, que es lliuraran, simultàniament, als serveis territorials de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i a la conselleria de Presidència de la Generalitat Valenciana. Amb les signatures, se sol·licita als governs català i valencià la prohibició dels actes amb bous.

El Pacma denuncia que als bous se'ls danya greument “per les manipulacions, el transport, la gana i la set, les agressions i la fustigació a les quals els sotmet el públic dels espectacles”, a més dels danys que pateixen segons la modalitat de l'acte taurí que es duu a terme. El partit animalista argumenta aquesta acusació amb un informe veterinari que lliurarà juntament amb les signatures.

Precisament, l'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre va dur a terme divendres passat a Aldover (Baix Ebre) l'assemblea general ordinària de socis, en què es van aplegar més de quaranta penyes i comissions del territori, així com aficionats ebrencs. L'entitat acomiadarà la temporada amb una gala taurina el 10 de desembre a Deltebre (Baix Ebre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia