Medi ambient

GIRONA

Fan propostes amb òptica gironina per millorar la gestió dels recursos hídrics

La Comissió territorial de Girona de la Taula Nacional de l’Aigua s’ha reunit aquest matí a la seu de la Generalitat a Girona

La Comissió territorial de Girona de la Taula Nacional de l’Aigua s’ha reunit aquest matí a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona. La trobada ha comptat amb la participació d’usuaris i actors dels sectors implicats en la gestió de l’aigua, i de la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Elisabet Sànchez.

Aquesta ha estat la segona jornada de treball de la Comissió territorial de Girona de la Taula Nacional de l’Aigua. Durant la sessió s’han recollit propostes concretes que seran traslladades a la comissió de seguiment de la Taula Nacional de l’Aigua. Està previst que en la tercera sessió hi pugui haver un retorn de totes les aportacions que s’estan fent arreu de Catalunya per establir les pautes d’estalvi i millores de l’eficiència dels usos de l’aigua per aconseguir un país més resilient davant la falta de recursos hídrics.

La delegada del Govern ha agraït als assistents la seva participació per definir mesures concretes i ha destacat que la seva visió i experiència és molt important per “poder traslladar la realitat territorial de la vegueria de Girona, dialogar amb tots els sectors i definir les prioritats a l’hora de millorar la gestió i l’eficiència de l’aigua a les comarques gironines amb visió de futur”.

Cañigueral també s’ha emplaçat en continuar les interlocucions amb els diferents sectors “conscients de la dificultat extraordinària que suposa fer front a la sequera que estem patint i per donar resposta a les especificitats de la vegueria de Girona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot