Medi ambient

Continua decretada l'alerta groga per fortes pluges

Les demarcacions de València i Castelló es troben en el punt de mira degut a la quantitat d'aigua que es preveu i al fort onatge de la zona marítima

Tot i que el conjunt d eles comarques valencianes es troba informat sobre el grau d'alerta que s'ha de tenir en aquesta jornada de dissabte, el Centre Meteorològic i la conselleria de Governació mantenen l'alerta groga sobre les demarcacions de València i Castelló en previsió de forts ruixats al llarg del dia de hui.

Aquest nivell ha esta decretat segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia i els serveis propis de la conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, què preveuen precipitacions localment fortes a les comarques de l'interior i el Nord de València i les seus corresponents situades al Sud de Castelló.

A les fortes pluges s'afig un nivell d'alerta alt per fenòmens costaners a les demarcacions de la Plana i el Baix Maestrat. Les temperatures diürnes experimenten un lleuger descens en la major part de les comarques valencianes.

Un tornado

Un tornado ha fet malbé algunes de les atraccions del recinte firal de Gandia, entre les quals hi ha una sènia, tot i que no han hagut ferits degut a que les instal·lacions es trobaven tancades al públic pel mal oratge. El fenomen es va produir ahir a les 20.30 hores i ha causat importants desperfectes per allà on ha passat, entre d'altres, l'envelat muntant a la plaça del Prado amb motiu de les festes de la vila ducal. En aquest indret, la Creu Roja ha hagut d'atendre 14 persones amb ferides i talls lleus.

Al llarg de la geografia valenciana s'han produït nombroses telefonades als serveis d'emergència degut a les inundacions hagudes en garatges, camins i carreteres, com és el cas d'algunes poblacions de les comarques de la demarcació d'Alacant i més concretament a la Marina i a l'Alacantí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella