Deu candidatures per ser el guarda dels Cortalets

Al dia d'avui, una desena de candidatures han contestat a la crida que va ser llençada sota l'autoritat de la federació estatal del Club Alpí Francès per cuidar-se del refugi dels Cortalets, al peu del Canigó. Tot i que els responsables del CAF consideren que entre les propostes rebudes n'hi ha «amb CV molt interessants», la decisió definitiva només es prendrà a principi de l'any 2010. L'última assemblea general del CAF Prada-Canigó va tenir lloc al final del mes de novembre passat i va ser l'ocasió de sentir unes paraules d'homenatge a l'antic guarda del refugi dels Cortalets, Michel Taurigna, mort accidentalment aquest estiu passat, que van ser pronunciades pel president de l'associació, Paul Combelles.

Entre els altres temes, l'assemblea general del CAF va recordar les diverses sortides del CAP-Prada efectuades durant l'any : alpinisme, raquetes, etc, com també l'èxit de la secció escalada pels joves de 8 a 18 anys.

Pel que fa les obres en curs o en projecte en els diferents refugis que depenen de la secció de Prada, s'ha recordat la feina al refugi d'hivern dels Cortalets, del Pla Guillem i de Noèdes.

L'assemblea ha aprovat a la unanimitat el balanç financer i el compte d'explotació de la secció.

Després del vot que ha confirmat la llista que haurà de constituir el proper bureu, els socis van acabar amb un sopar a Saorra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.