L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes amplia i renova el centre cívic L'Espai

L'ampliació del centre cívic L'Espai de les Roquetes amb més zones polivalents per a activitats és una de les inversions que ha realitzat l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes enguany.

A través del fons estatal d'inversió local, L'Espai ha pogut guanyar més sales ocupades anteriorment per magatzems; les noves zones (que sumen uns 400 metres quadrats) també disposen ara de sortida a l'exterior.

L'Ajuntament va organitzar una visita a les noves instal·lacions, ahir L'ampliació «permetrà dinamitzar el centre i donar més serveis a la gent», segons la regidora de Cultura, Bàrbara Scuderi (ICV). Així mateix, el centre incorporarà un servei de bar pròximament, que també tindrà un accés propi des del carrer. A més dels nous espais, el centre cívic ha renovat tota la seva instal·lació elèctrica i la de calefacció, i ha incorporat nous sistemes d'eficiència energètica.

L'Espai té uns 300 usuaris setmanals de dilluns a divendres, segons el govern local. A més d'haver-hi el centre cívic, a l'edifici, situat al carrer Gaudí, també hi ha la biblioteca municipal Josep Pla, l'escola d'adults i l'hotel d'entitats.

Teatre juvenil, classes de guitarra o cursos d'anglès són algunes de les activitats que es poden realitzar al centre. Per Scuderi, inversions com la de L'Espai permeten «anar avançant» per tenir «espais socioculturals polivalents».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.