Infraestructures i serveis

Infraestructures i Serveis

Territori reforça diverses línies d’autobusos interurbans

Gairebé dobla l’oferta del corredor de la Vall de Tenes, millora la connexió amb l’Hospital Moisès Broggi i amplia la freqüència de l’exprés entre Alcarràs i Lleida

Territori incrementa sortides i freqüències de pas de diverses línies d’autobusos interurbans. En concret, augmenta a partir del 2 de maig, el servei de les línies d’autobús exprés e21, exprés e7 i 320, que circulen pel corredor de la Vall del Tenes. En el cas de l’e21, que enllaça Mollet del Vallès amb Barcelona els dies feiners, pràcticament es dobla l’oferta i disposarà de 56 expedicions per sentit, amb una freqüència de pas de 15 minuts a les hores punta i de 20 minuts la resta del dia. L’exprés e7, que enllaça Bigues i Riells i Riells del Fai amb Barcelona, passarà a disposar de 51 expedicions d’anada a Barcelona i 53 de tornada els dies feiners, amb una freqüència de pas de 15 minuts a les hores punta i un horari de circulació que anirà des de les 5 h del matí a les 23 h de la nit. La línia regular 320, que enllaça Mollet del Vallès amb Barcelona per carretera, oferirà, els dies feiners, 62 expedicions d’anada a Barcelona i 63 de tornada. D’altra banda, Territori ha anunciat que la línia L67 que enllaça Castellbisbal amb Barcelona incorporarà entre setmana quatre noves expedicions per sentit, un de les quals s’aturarà a l’Hospital Moisès Broggi. I, per últim, a partir del sis de maig, la línia exprés e3 que uneix Alcarràs i Lleida incorporarà 9 noves expedicions per sentit, augmentant d’aquesta manera l’oferta del servei fins a les 24 expedicions per sentit. Amb aquest increment es pretén fer front a l’increment de demanda, sobretot a les hores punta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA