La Generalitat adjudica les obres de l'institut Montgròs de Ribes

La Generalitat de Catalunya va adjudicar ahir les obres de construcció de l'institut de secundària Montgròs de Ribes. L'empresa Garrofé i Roca SA ha guanyat la convocatòria per construir l'edifici definitiu del centre, amb un pressupost de 4.036.438,71 euros. L'empresa haurà d'executar les obres en un termini màxim de quinze mesos, segons la Generalitat.

L'adjudicació ha complert la darrera data oferta pel Departament d'Educació, després de diversos endarreriments que provocaran que el centre comenci a funcionar el setembre del 2011, en lloc del mateix mes del 2010 com estava previst inicialment.

Com a mesura de protesta pel retard en la construcció de l'edifici definitiu de l'institut després de tres cursos en barracons, la junta de l'Associació de Mares i Pares del centre va intentar tancar-se divendres passat als mòduls prefabricats on els alumnes fan classe actualment; com que no van rebre el permís del Departament d'Educació, van traslladar l'acte reivindicatiu al pavelló de Ribes. La protesta va tenir el suport tant del govern municipal –format pel PSC, ICV i ERC– com de la majoria dels grups de l'oposició de Sant Pere de Ribes.

El nou institut es construirà al costat de l'escola Els Costerets i permetrà alliberar els terrenys on ara hi ha els mòduls prefabricats del centre i on es preveu construir un nou pavelló esportiu a Ribes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.